Set de gradina din fier forjat

posted in: Uncategorized | 0

Set de gradina din fier forjat, realizat in diferite modele, culori si dimensiuni, permite amenajarea grdinii, curtii, sau chiar a balconului, pentru a va bucura de cateva momente in aer liber, admirand frumusetile naturii.Noi – Fieraria , va punem la dispozitie o galerie foto,ce va pot inspira in alegerea modelului si dimensiunilor dorite. Putem realiza la comanda mese si scaune din fier forjat, scaune din fier forjat, bancute din fier forjat, leagane din fier forjat, balansoare din fier forjat, foisoare din fier forjat. Tot acest mobilier din fier forjat este creat pentru a va putea face singuri locul de relaxare chiar in curtea si gradina ta!

Unde sa ne facem oaza noastra de liniste si relaxare daca nu propria noastra gradina! Locul de unde putem asculata vantul si ciripitul pasarelelor chiar si in momente mai putin libere.

Fierul forjat face fata oricarui stil : ultramodern, rustic, etnic, sau clasic,considerat evantaiul valentelor stilistice.Asociereacu lemnul, sticla sau marmura se face, de cele mai multe ori, cu multa indrazneala, obtinandu-se un efect rustic si elegant totodata, in functie de optiunea si necesitatile fiecaruia. O singura privire fugara ne poate da o idee, in ceea ce priveste dorintele de amenajare a unei curti sau gradini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *